Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó befektetési telek a XVIII. kerületben

Budapest XVIII. kerület Halomi
6 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3959422
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 65535
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálok "AIRPORT ÜZLETI PARK" néven a repülőtértől 2 km-re és az M0 közelében, jól megközelíthető belterületi, összközművesen előkészített, 22 HA-os telket.

Építkezésre alkalmas szabályozási terv készen áll.A parcellázás és övezeti besorolás megtörtént, utcánként meghatározva a tömbök beépíthetőségét.

A rendezési terv alapján vegyes funkcióju, komplex fejlesztés valósitható meg a területen.

Épitési övezet: L2/A-XVIII/Z-3, mely többemeletes társasházak,sorházak,fszt-en üzletek és szolgáltató egységek,valamint egy iroda és intenziv kereskedelmi terület épithetők.

Az ingatlan egy összefüggő egységet alkot, habár a rendezési tervnek megfelelően 32 egyedi,jogilag már önálló saját hrsz-al rendelkező területre került felosztásra.

Legnagyobb beépithetőség:65%, 

legnagyobb szintterületi mutató: 2.5m2/m2

legkisebb -legnagyobb épitési magasság: 4.5-10.5m

kialakitható legkisebb telekméret: 1000 m2

Legkisebb zöldfelület: 35%

Terepszint alatti legnagyobb beépithetőség :65%

A területtől nyugatra sürün beépitett lakóterület található.A családi és társasházak mellett 3-4 szintes épületekkel kialakitott nagyobb lakóparkok helyezkednek el.Észak felé az Üllöi ut mentén kereskedelmi terület, üzleti park és gépjármükereskedések vannak.Kelet és dél felé még van terjeszkedési lehetőség.

Kitűnő befektetés, hiszen az M0 és a repülőtér közelsége mindenkor ármegtartó hatású.A repülőtéri gyorsforgalmi ut felujitása napirenden van, mely után ezen terület ujabb infrastruktúrális beruházás helyszine lehet.

Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Halomi

 
Elhelyezkedés
Budapest XVIII. kerület

Halomi